Kvalitní německé postřikovače SOLO

SOLO: Světový lídr ve vývoji postřikovačů

 

Hledáte kvalitní a spolehlivé postřikovače pro Vaší práci?

Dál už hledat nemusíte. 

Stavte se na QT. Zajistili jsme pro Vás postřikovače té nejvyšší kvality od značky SOLO.

Jedná se o profesionální nástroje, na které se můžete kdykoliv a kdekoliv spolehnout. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít jinak. 

 

SOLO je středně velkou rodinnou firmou se sídlem v Sindelfingenu, v srdci hospodářského regionu kolem Stuttgartu. 

Již více než 70 let se firma specializuje na vývoj, výrobu a distribuci postřikovačů pro ochranu rostlin, čištění, dezinfekci,a to na světových prodejních trzích.

Společnost SOLO vyniká nejen výrobky vysoce kvalitními, 

ale také označenými jako "made in Germany". 

Jejich silnou stránkou je také kreativita v oblasti designu, což jim zajistilo silnou pozici ve světě.

Historie SOLO sahá až do roku 1948, ale zásadní zlom přišel hlavně v roce 1951, 

kdy bratři Hans a Heinz Emmerichovi přišli s revolučním nápadem – prvním zádovým postřikovačem poháněným motorem na světě. 

Tímto inovativním strojem bylo možné nahradit stacionární čerpadla a dlouhé postřikovací hadice, což výrazně zefektivnilo proces a umožnilo obsluhu "sólo", tedy pouze jednou osobou. Tím byl položen základ pro název společnosti.

Dnes je SOLO globálním lídrem a inovátorem ve výrobě zádových, ručních a jednoručních kompresních postřikovačů. Jejich výrobky jsou známé svou odolností a dlouhou životností, což je činí první volbou pro zemědělce, profesionální krajináře, stavební a úklidové pracovníky po celém světě.

Společnost SOLO chápe důležitost spolehlivého vybavení pro obživu a je synonymem pro efektivitu a produktivitu ve svém odvětví.

 

Sólo. Lepší volba.

nebo

Můžete se podívat na PDF katalogy jednotlivých výrobků a zjistit více informací o prodloužené záruce některých produktů.

Zobrazit katalogy