Elektrocentrály DeWALT

Energie všude, kde je potřeba.

Malé přenosné benzínové elektrocentrály se stávají nedocenitelnými nástroji pro vytváření elektřiny na cestách i v odlehlých oblastech. 

Tyto kompaktní zařízení jsou vybavena benzínovými motory, což zajišťuje spolehlivý zdroj energie pro různé účely.

V praxi se tyto elektrocentrály využívají nejenom při stavbě na odlehlých místech , během nouzových situací , ale i kempování. Poskytují elektrický proud pro osvětlení, nabíjení elektroniky a provoz nářadí. Jejich přenosnost, která se rok od roku zlepšuje, umožňuje snadnou mobilní energii bez ohledu na chybějící infrastrukturu.

S rostoucím důrazem na mobilní a záložní zdroje energie se malé přenosné benzínové elektrocentrály stávají nepostradatelnými součástmi moderního života. 

Jejich schopnost poskytovat spolehlivou elektřinu na cestách a v odlehlých oblastech zajišťuje pohodlí pro jejího uživatele.

Tyto kompaktní benzínové elektrocentrály s výkonem 3,4 kW (DXGNi35E) a 2 kW (DXGNi20E ) jsou ideálním společníkem na cesty nebo na stavbu. 

Jejich spotřeba je 1,7 l/h a 1 l/h. Disponují 8l a 5l nádrží pro dlouhodobý provoz.

Navzdory výkonu je jejich akustický výkon pouze 93 dB a 92 dB.

Překvapí svou kompaktností a přenosností při hmotnosti 28,5 kg a 22 kg, což značně usnadňuje manipulaci oproti klasickým velkým elektrocentrálám.

To z nich dělá nepostradatelné pomocníky pro různá praktická nasazení, kdy potřebujete spolehlivou a snadno přenosnou energetickou zálohu.

Obě centrály naleznete u nás na prodejně QT Technik. 

 

Výhodou těchto elektrocentrál je především:

Eco režim

Otáčky motoru se automaticky a přesně přizpůsobí odpovídající zátěži. S automatickou regulací otáček motoru šetříte palivo, prodlužujete životnost motoru a snižujete emise hluku

Low Oil Protection

Naše automatické vypínání s nízkým obsahem oleje zabraňuje poškození motoru. Pokud hladina oleje klesne na kritickou úroveň, zařízení se automaticky vypne.

Ochrana proti přetížení s automatickým vypnutím

Praktická ochrana proti přetížení zajišťuje automatické vypnutí přístroje při příliš vysokém zatížení.

Tichý provoz

Tichý provoz přesvědčí i zákazníky citlivé na hluk. Tlumiče a zvukotěsný kryt výrazně snižují provozní hluk vašeho zařízení.

DC výstup

DC výstup 12 V s 8,3 A pro nabíjení baterie a dva 5V USB výstupy vám nabízejí flexibilitu, kterou potřebujete.

Nízká váha

Lehká konstrukce snižuje hmotnost na naprosté minimum. Díky tomu je snadné a pohodlné vzít si zařízení s sebou, ať jste kdekoli.

 

nebo

Můžete se podívat na PDF katalogy jednotlivých výrobků a zjistit více informací o prodloužené záruce některých produktů.

Zobrazit katalogy